O NAMA

Čime se bavimo

Mi se bavimo izradom i ugradnjom čeličnih konstrukcija, preko montaže panela, građevinske limarije, pa do ALU i PVC stolarije, rolo i garažnih vrata, izloga i svega ostalog vezanog za vaš industrijski, poslovni ili stambeni prostor.


Konstrukcije

Sistemom KLJUČ U RUKE obezbeđujemo vam da se uz minimalna finansijska ulaganja u veoma kratkom roku uselite u svoj novi poslovni, proizvodni ili skladišni prostor

Izrada i ugradnja čeličnih konstrukcija

Zahvaljujući preporukama velikog broja naših zadovoljnih klijenata broj istih se stalno širi, što mi smatramo našim najvećim uspehom. Bavimo se izgradnjom magacinskih i poslovnih prostora i proizvodnih hala po sistemu "Ključ u ruke". Proizvodimo industrijske i građevinske kontejnere. Takođe se bavimo isporukom i ugradnjom izolacionih panela (poliuretan, kamena vuna...)


Limarija

Proizvodnja i ugradnja kompletne građevinske limarije i galanterije i to: iksni, vetar lajsni, lajsni, raznih vrsta opšivki, kuka, šelni, obujmica, kolena, snegobrana, vodokotlića, kapa za dimnjake, skupljača kišnice, ugaonika

Izrada i ugradnja građevinske limarije i galanterije

Proizvodimo i ugrađujemo: krovne pokrivače za ravne i ovalne površine, građevinsku galanteriju (lukovi, držači, poklopci...), sve vrste oluka (polukružne i četvrtaste), pocinkovane, plastificirane, bakarne, aluminijumske.


ALU & PVC stolarija

Prednosti aluminijumske stolarije: tvrda površina sprečava uticaj vremenskih prilika i otporna je na udarce, estetski je zadovoljavajuća, lako se održava, povećan nivo bezbednosti, strukturalno je stabilna i vodonepropusna.

Proizvodnja i ugradnja ALU & PVC stolarije

Izrađujemo i montiramo stolariju za: prozore i vrata, izloge i terase, rolo i garažna vrata, kapije...