Istorija kompanije

Od svog osnivanja, 2001. godine, „Limont Bosske Company“ je prešao put od male zanatske radnje do kompanije čiji su proizvodi našli mesta u izgradnji i opremanju velikog broja industrijskih i stambenih objekata širom Srbije.

Visok kvalitet proizvoda, stručnost i profesionalnost, praćenje tržišnih potreba i sposobnost efikasne realizacije najsloženijih projekata u najkraćem roku, učinili su od naše kompanije, pouzdanog i stabilnog partnera.

Osnovne delatnosti: gradnja svih vrsta objekata po sistemu "Ključ u ruke", izrada čeličnih konstrukcija, proizvodnja i ugradnja građevinske limarije i galanterije i proizvodnja i ugradnja ALU i PVC stolarije.

ČIME SE BAVIMO
Mi se bavimo izradom i ugradnjom čeličnih konstrukcija, preko montaže panela, građevinske limarije, pa do ALU i PVC stolarije, rolo i garažnih vrata, izloga i svega ostalog vezanog za vaš industrijski, poslovni ili stambeni prostor.
  • KONSTRUKCIJE
  • LIMARIJA
  • STOLARIJA

IZRADA ČELIČNIH I LAKIH METALNIH KONSTRUKCIJA

Izgradnja magacinskih i poslovnih prostora i proizvodnih hala po sistemu „ključ u ruke“, industrijskih i građevinskih kontejnera, te isporuka i ugradnja izolacionih panela (poliuretan, kamena vuna.. )

PROIZVODNjA I UGRADNjA GRAĐEVINSKE LIMARIJE I GALANTERIJE

Krovni pokrivači za ravne i ovalne površine, građevinska galanterija (lukovi, držači, poklopci..), sve vrste oluka (polukružni i četvrtasti) – pocinkovani, plastificirani, bakarni, aluminijumski, proizvodnja i ugradnja kompletne građevinske limarije i galanterije: iksni, vetar lajsni, raznih vrsta opšivki, kuka, šelni, obujmica, kolenga, snegobrana, vodokotlića, kapa za dimnjake, skupljača kišnice, ugaonika...

PROIZVODNjA I UGRADNjA ALU I PVC STOLARIJE

Za prozore i vrata, izloge i terase, rolo i garažna vrata, kapije... Estetski prilagođena nameni objekta i željama klijenta, otporna na udarce i uticaj vremenskih prilika, strukturalno stabilna i vodonepropusna „LBC“ stolarija se lako održava i omogućava povećan nivo bezbednosti, ali i uživanja u Vašem poslovnom ili životnom prostoru.